Audioblog
images/livelifetothemax.png
alpe d'huzes 5 en 6 juni 2013

Nieuws

Foto's AD6!

Geplaatst op maandag 17 juni 2013

Ben je benieuwd naar alle foto's van team MAX?

lees meer >>

Iedereen BEDANKT!

Geplaatst op maandag 10 juni 2013

AD6 zit er weer op voor dit jaar. Team MAX heeft geknald vorige week en dat hadden ze niet zonder JULLIE kunnen doen. Daarom willen wij jullie ONWIJS bedanken voor alle support. Team MAX streefde naar het MAXimale voor AD6 en daar hebben jullie als supporters aan bijgedragen.

lees meer >>

team MAX op tv!

Geplaatst op vrijdag 7 juni 2013

Bekijk hier het filmpje van het interview met Marius!

lees meer >>

The day after!

Geplaatst op vrijdag 7 juni 2013

En toen was het alweer vrijdag. Time flies when you’re having fun! Team MAX heeft gisteren echt een topdag mogen beleven op de Alpe d’Huez. Aan de berichten op het audioblog te horen kunnen we zeggen dat het bijzonder was geweest. Onwijs bijzonder zelfs!

lees meer >>

AD6 update

Geplaatst op donderdag 6 juni 2013

Wat een leuke en spannende dag is het tot nu toe! De leden van team MAX hebben al een aantal keer de Alpe d'Huez beklommen. Als je de beelden op televisie hebt gevolgd heb je kunnen zien wat een fantastische dag het is daar op de Alpe d'Huez!

lees meer >>

Klaar voor de start? AF!

Geplaatst op donderdag 6 juni 2013

Oui oui, vandaag is het zover! Très très très spannend allemaal! Vanochtend begonnen de leden om half 5 aan hun eerste klim. In het donker begonnen zij aan hun tocht langs alle mooie kaarsjes die voor Alpe d'HuZes branden deze week.

lees meer >>
images/logo_alpedhuzes_wnf.png