Audioblog
images/livelifetothemax.png
alpe d'huzes 5 en 6 juni 2013

AD6 update

Geplaatst op donderdag 6 juni 2013

Wat een leuke en spannende dag is het tot nu toe! De leden van team MAX hebben al een aantal keer de Alpe d'Huez beklommen. Als je de beelden op televisie hebt gevolgd heb je kunnen zien wat een fantastische dag het is daar op de Alpe d'Huez!

Via het audioblog  hebben de leden en supporters van team MAX ons laten weten hoe hun belevingen zijn vandaag. Alleen al aan het gejuich van de supporters konden wij concluderen dat de dag SUPER verloopt. 


Tijden klim 1

 


Tijden klim 2


Tijden klim 3. Eric hield het bij 2 keer, maar dat is natuurlijk ook fantastisch! Chapeau! 

Marius fietst vandaag  met de fiets van Max de berg op. Max wilde vorig jaar graag 5 keer de berg op, maar omdat hij pijn had in zijn rug lukte die 5e keer helaas niet. Vandaag zal Marius voor Max die 5e keer de berg opfietsen. Wanneer hij boven is zal hij de fiets overhandigen aan niemand minder dan mama Nicole. Nicole zal dan met de fiets van Max de finish over lopen. Dit zal een heel zwaar en emotioneel moment worden voor team Marius en Nicole, dus vanuit Nederland wensen wij ze alvast enorm veel sterkte. Om 18.00 uur zal Nicole over die finish lopen, dus wij vragen aan iedereen om om 18.00 uur even een momentje stil te staan om Max te herdenken! 


Fiets van Max: "Maximiliaan"

Om half 4 zullen de leden van team MAX nog gezamenlijk naar boven fietsen zodat zij met zijn allen om 18.00 uur die finish over kunnen! 

Ook viel team MAX in de smaak vandaag. Ze zijn maarliefst 3 keer geinterviewd door NOS! Ook noemde Bert Kranenbarg de naam van MAX toen hij geinterviewd werd. De uitzending van NOS zal om 18.00 of 19.30 uur worden uitgezonden. Iedereen kijken dus! 

<< terug naar overzicht

images/logo_alpedhuzes_wnf.png