Audioblog
images/livelifetothemax.png
alpe d'huzes 5 en 6 juni 2013

The day after!

Geplaatst op vrijdag 7 juni 2013

En toen was het alweer vrijdag. Time flies when you’re having fun! Team MAX heeft gisteren echt een topdag mogen beleven op de Alpe d’Huez. Aan de berichten op het audioblog te horen kunnen we zeggen dat het bijzonder was geweest. Onwijs bijzonder zelfs!

Prachtig om te zien dat zoveel mensen op een dag als gisteren samen EEN zijn. Samen streven naar EEN doel. Achter iedere deelname zit een eigen verhaal. Vreugde, kracht en verdriet werd met elkaar gedeeld op die Alpe d’Huez deze week. Heel mooi!

De dag begon gisteren om 03.00 uur voor team MAX. Om 04:30 uur begonnen de leden aan hun eerste klim. Gezamenlijk fietsten zij langs al die mooie kaarsjes die aan het branden waren voor Alpe d’HuZes deze week. Kaarsjes die de leden veel kracht gaven om die berg op te fietsen. 


Bij de start

1, 2,3 en sommigen zelfs 4 keer fietsten de leden van team MAX die Alpe d’Huez op! Een heldendaad werd het in verschillende media genoemd. Beter had het ook niet omschreven kunnen worden. Een echte heldendaad hebben de leden van team MAX geleverd gisteren. Chapeau chapeau! Jullie mogen enorm trots op jezelf zijn!

De meest bijzondere klim was de laatste, gezamenlijke klim. Marius ging die 5e keer voor Max de berg op fietsen. Die 5e keer die Max vorig jaar niet meer kon fietsen omdat hij last had van zijn uitzaaiingen. Marius fietste die klim in de kleren van Max op Max’ fiets de “Maximiliaan”. Op het audioblog gaf hij bij iedere bocht een update. Hij nam de tijd en genoot van het uitzicht vanaf die Alpe.

Rond 18.00 uur fietsten zij met heel team MAX die finish over. Mama Nicole liep met de fiets van Max over die finish. Dit was een heel mooi, maar emotioneel moment. Jullie hebben het gedaan Marius en Nicole. Ontzettend mooi! 


De "Maximiliaan"

Ook viel team MAX in de smaak bij de radio en televisie. Teamlid Wijtze werd geïnterviewd voor de radio en Marius werd geïnterviewd door de NOS. De team MAX truck(Dakar, de Rooij) trok de aandacht van de NOS-presentator. Daar werd Marius ook geïnterviewd en kreeg hij de gelegenheid om het verhaal achter team MAX te vertellen.

Na deze zware, maar mooie dag was het tijd om het op een goede manier af te sluiten. Team MAX is met heel het team weer naar de pizzeria geweest om te genieten van het lekkere eten en een (welverdiend) drankje. Natuurlijk genoten zij van elkaars gezelschap en blikte zij terug op de AD6 week.

Vanochtend was het weer tijd om te vertrekken richting Nederland. Nadat de leden afscheid hadden genomen van de  Alpe, stapten zij in de auto en begonnen zij aan hun terugreis.

Wij zijn natuurlijk benieuwd naar ALLES wat team MAX heeft mee mogen maken deze week. Dit verslag zal dus vervolgd worden. Stay tuned! 

<< terug naar overzicht

images/logo_alpedhuzes_wnf.png