MAXimale aandacht in de media!

Geplaatst op vrijdag 13 mei 2011 door Max

Gisteren 12-05 ben ik geïnterviewd door Femke de Jong, radiojournaliste van Omroep Brabant. Dit kwam live op de radio.

Op twee locaties heeft Femke mij haar microfoon voor mijn gezicht gehouden en een aantal vragen op mij afgevuurd mbt mijn situatie nu, wat voor kanker ik heb, mijn toekomstvisie en onze acties/evenementen wat wij organiseren die ten goede komen aan het KWF.

Klik op onderstaande link voor het beluisteren van het interview. Pak de uitzending van 1300 uur en scroll het tijdsbalkje door naar minuut 41:30.

http://www.omroepbrabant.nl/Uitzendinggemist.aspx?type=radio&day=4

Zet de radio ook aan op zondag 15 mei om 0945. Stel de juiste frequentie af en geniet 60 seconden van mijn Brabantse voice of Holland. Waar de 'last minute' over zal gaan? Dat horen jullie zondagochtend.Sponsor van de maand
Perrée & Partners
Sponsor van de week
Quivest BV

meer sponsors >