Laatste week voor vertrek!

Geplaatst op maandag 30 mei 2011 door Max

Hoi allemaal,

Het komt steeds dichterbij. Zaterdag 4 juni, de dag waarop wij zullen vertrekken richting Frankrijk om zodoende op 9 juni zo vaak mogelijk de Alpe d'Huez te beklimmen voor het goede doel. Vandaag ben ik met Job Jan (NCRV) op bezoek geweest bij Hans van Breukelen voor een radio interview. Onderwerp van het interview is de lege statiegeldflessen actie waaraan ook Hans zijn deel heeft aangebracht. Tevens heeft hij zijn buren links en rechts getriggerd om hun flessen te sparen voor mij.

Gisteren heb ik al met Beau een hele auto vol bij de AH afgeleverd. Klik op onderstaande link om hierover meer te lezen en het resultaat te zien na het inleveren van twee volle colli's.
 
http://teamgemco.nl/blog/93/Flessenactie_part_1_.htm
 
Beau vroeg zich af waarvoor ik dit doe. Al die moeite voor een relatief klein bedrag. Vaak zijn het de kleine dingen die het 'm doen. En 1 fles is nu eenmaal een klein bedrag, namelijk €0,25. Maar als vele mensen een kleine bijdrage leveren, dan zullen er in de toekomst grootse resultaten worden gerealiseerd voor de strijd tegen kanker. Simple as that. Mocht één van jullie nog een hoop emballage over hebben van een jongsleden gegeven feest of nog een leeg kratje bier hebben staan die kan worden opgehaald voor het goede doel. Laat dan even je naw-gegevens achter op de mail van teamgemco@gemco.nl of geef ze af bij GEMCO te Son.

 
 
Mochten er geen lege flessen meer aanwezig zijn, dan vraag ik aan diegene die affiniteit hebben met mijn verhaal en mijn strijd tegen kanker te doneren. Ik weet dat iedereen zijn eigen kaders heeft op financieel gebied. Maar ik vraag niet veel, ik vraag alleen wat je wil geven en wat je kunt missen voor dit doel. Dat mag ook €5,- zijn of je kunt meebieden op onze online veiling (zie link: http://teamgemco.nl/veiling) waar je onder andere kunt bieden op een officiële wedstrijdbal van de Champiogns League finale van Barcalona vs Man United gesigneerd door Hans van Breukelen. Of bied op een voetbalshirt naar keuze van bijvoorbeeld Otman Bakkal (PSV), Siem de Jong (Ajax), Michael Rensing (Bayern Munchen) of op het shirt van Alan Shearer (Newcastle United). Allen voorzien van handtekening en meeste met fotobewijs danwel aangeleverd met certificaat van echtheid.


Wil je toch liever een gedeelte van je vakantiegeld doneren, dat kan natuurlijk ook :). Klik op de volgende link om daar je keuze te maken wie je wilt doneren van de teamleden.
 
Doneer dus MAXimaal: http://teamgemco.nl/doneer_maximaal.
 
Ik heb thuis nog negen a tien boeken liggen van Peter Kapitein, 'Ik heb kanker... en ik leef een goed, gelukkig en gezond leven', die je kunt kopen voor €20,-. Alle royalty's + €1,- per verkocht boek gaat naar het KWF. Mocht je geïnteresseerd zijn, laat dan even iets weten per mail (teamgemco@gemco.nl).
 
Ik hoop dat ik niet te pusherig ben omtrent het zoveel mogelijk ophalen van keiharde euro's, maar vergis je niet. Het is voor iedereen zijn of haar toekomst.
 
 Sponsor van de maand
Perrée & Partners
Sponsor van de week
Quivest BV

meer sponsors >