Flessenactie (part 1)

Geplaatst op maandag 30 mei 2011 door Max

Zaterdag, na onze training in de Ardennen, had ik 's avonds nog een aantal verjaardagen staan. Daar heb ik mijn flessenactie nog eens aangekaart. Of de jarigen hun emballage wilden afstaan voor het KWF?

Met succes kan ik jullie verzekeren dat de eerste ronde van deze flessenactie een succes was.

Op verzoek van de manager van de AH op de Leenderweg werd ik verwezen naar de AH bij de Strijpsestraat. Ik had gewoonweg teveel leeggoed bij wat ze niet konden verwerken. Dus naar de Strijpsestraat. Daar kregen we twee colli's om het goed mee te vervoeren richting het inleverpunt.

Na 5 minuten stond de eerste wachtende al achter ons. Hij had een volle boodschappentas en dacht dat hij al veel flessen had, haha. 'Nog even wachten vriend', zei ik sarcastisch. En wachten deed hij nog een dikke tien minuten extra samen met een nieuwe wachtende in de rij. Ik hield het er maar op dat wij een feestje hadden gehad.

Mede dankzij Roger, Pety & Albi, Remco Diks, Mitchie, ome Nol, Steph & Sylvia, Chun & Jenny en de ouders van Kee heb ik na de eerste ronde een bedrag opgehaald van:

€107,80

Mochten jullie nog leeggoed hebben voor mij en daarmee tevens een bijdrage leveren aan het KWF? Mail dan jullie naw-gegevens naar teamgemco@gemco.nl.                                                                     



Sponsor van de maand
Perrée & Partners
Sponsor van de week
Quivest BV

meer sponsors >