2e ronde flessenactie

Geplaatst op donderdag 16 juni 2011 door Max

Het fysieke, danwel mentale zwarte gat na mijn 4 beklimmingen van de Alpe d'Huez precies een week geleden is nog niet in zicht. Ik vermoed dat ik daar persoonlijk niet al te veel last van zal krijgen. Uiteraard heb ik nu wat meer rust vanuit de media, maar ik heb nog een aantal projecten te verwezenlijken...

...Aanstaande zaterdag 18-06 participeer ik mee met team Alpedu6 in hun strijd tegen kanker. Zij organiseren een benefietwedstrijd met daaromtrent verscheidene activiteiten voor jong en oud. SV Kronenberg 1 spelen tegen de oud profs van VVV Venlo, aanvang van deze wedstrijd is om 16.00. Wil je erbij zijn en meegenieten van de goede Limburgse gezelligheid. Ben dan zeker om 14.00 aanwezig op het volgende adres:

Sportpark de Heesbergen                               

Meerweg 47, 5976 NS te Kronenberg

De dag erop zullen ik en Marius de tweede ronde aandoen mbt de lege statiegeldflessen en kratten actie. Mocht je hiervoor affiniteit hebben en hieraan meedoen. Stuur dan alsnog je NAW gegevens door naar teamgemco@gemco.nl en wij halen uw leeggoed op. Elke euro telt, dus ook elke lege fles en leeg kratje bier!

Wellicht tot zaterdag of zondag. Bij voorbaat dank,

MaxSponsor van de maand
Perrée & Partners
Sponsor van de week
Quivest BV

meer sponsors >