Benefietconcert

Het was feest op 20 maart! In het Stadspaviljoen in Eindhoven vond het team GEMCO benefietconcert plaats. De opkomst was grandioos, net als de opbrengsten voor KWF Kankerbestrijding.

Naar schatting ruim 300 mensen bezochten het benefietconcert. De donatiebox en consumptiepot werden gezamenlijk gespekt met 1102 euro. 3 zeer genereuze bieders zorgden ervoor dat de veilingpot aangevuld werd met maar liefst 1750 euro! Tenslotte werd er nog eens 2500 euro aan sponsorgeld binnengehaald. Met trots kan gemeld worden dat de totale opbrengsten voor dit succesvolle concert 5352 euro zijn!Concert gemist? Bekijk hieronder de foto's in de slideshow!!    

Benieuwd wat de optredende artiesten te bieden hebben? Hieronder vind je alle informatie over hen.

 

Joël Borelli zet elke locatie op geheel eigen wijze op z’n kop.  Het repertoire bevat internationale pianohits in alle genres en in de meest verassende uitvoeringen gebracht. Met zijn gevatte humor en ondeugende presentatie brengt Joël Borelli een verfrissende mix van popmuziek met cabareteske en hilarische publieksinteractie. Het is daarom dat Joël grote bekendheid geniet in het internationale pianobar circuit. Meer informatie op www.joelborelli.nl.

 

Too many Parrots heeft de bezetting van een Big Band, maar met een breed gevarieerd repertoire van Pop tot Rock en van Funk tot Jazz. Een ijzersterke swingende band met een pakkende en professionele performance! Een ongeëvenaarde top-100 band die een strakke show neerzet vol met groovy nummers waarbij je niet stil kunt blijven zitten! Meer informatie op www.toomanyparrots.nl.
 
 
De muziek van GroovElation is afkomstig uit velerlei windstreken. Zo zijn er invloeden uit de Latijns-Amerikaanse, Afrikaanse en Caraibische muziek. Maar de groep put ook uit de Noord-Europese en Amerikaanse jazz, dance, pop en funk. Verrassende muzikale kleuren bereikt GroovElation met een bezetting van mondharmonica, gitaar, Kurzweil synthesizer en de combinatie van alt-sax en baritonsax. De solide en groovy basis is in handen van de perfect op elkaar ingespeelde bas en drums. Meer informatie op www.groovelation.nl.
 


Hoewel de naam het niet doet vermoeden, staat de band wel degelijk voor een serieuze aanpak van de jazz uit de jaren twintig, met daarbij het accent op de gloriejaren 1925-1929. Het repertoire strekt zich uit van de kleinere bands (Armstrong, King Oliver, Jelly Roll Morton, Clarence Williams, Jabbo Smith, Bix Beiderbecke) tot de vroege big bands (Fletcher Henderson, McKinney's Cotton Pickers, Ellington). De originelen zijn zodanig "teruggearrangeerd" naar de 6-mans bezetting, dat de band af en toe als tweemaal zo groot klinkt en dit alles wordt u met een niet aflatend enthousiasme gebracht. Meer informatie op www.nevermindjazzband.com.

Hans van Seggelen is een rasentertainer. Hij biedt een uitgebreid repertoire: hij schakelt met gemak over van top 40-muziek naar de klanken uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. En natuurlijk de bekende Nederlandse en Duitse meezingers. Kortom: hij biedt voor elk eventment het juiste repertoire. Meer informatie op: www.hansvanseggelen.com. 

team GEMCO: Van links naar rechts: Robert, Martijn, Marius, Anton, Wim en Shaun. Zittend: Max.

team GEMCO

Aantal teamleden 7

Huidig totaal bedrag
€ 64.260,-

Streefbedrag
€ 50.000,-

129% voltooid

Donaties
€ 23.235,-

Veiling
€ 7.187,-

Sponsoring
€ 33.840,-

Kijk op de donatiepagina of doneer direct op
rekeningnr. 44.34.99.799
tnv team GEMCOSponsor van de maand
Perrée & Partners
Sponsor van de week
Quivest BV

meer sponsors >